rolex Oyster Perpetual116000 klokker

OYSTERSTEEL
Modellegenskaper
Rolex bruker Oystersteel til sine stålkleshengere. Oystersteel er spesielt utviklet av merkevaren, og tilhører 904L-stålfamilien, superlegeringer som oftest brukes i høyteknologi og innen luftfart og kjemisk industri, hvor maksimal motstand mot korrosjon er viktig. Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, gir en enestående finish en gang polert og opprettholder sin skjønnhet selv i de hardeste miljøene.

 Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, gir en enestående finish en gang polert og opprettholder sin skjønnhet selv i de hardeste miljøene.
Oystersteel er ekstremt motstandsdyktig, gir en enestående finish en gang polert og opprettholder sin skjønnhet selv i de hardeste miljøene.

 

BLÅ DIAL
Modellegenskaper
Skiven er det karakteristiske ansiktet på et Rolex-ur, som er mest ansvarlig for sin identitet og lesbarhet. Karakterisert av timemarkører formet fra 18 ct gull for å forhindre tarnishing, er hver Rolex urskive designet og produsert internt, hovedsakelig for hånd for å sikre perfeksjon.

er hver Rolex urskive designet og produsert internt, hovedsakelig for hånd for å sikre perfeksjon.
er hver Rolex urskive designet og produsert internt, hovedsakelig for hånd for å sikre perfeksjon.

THE OYSTER BRACELET
Modellegenskaper
The Oyster armbånd er en perfekt alkymi av form og funksjon, estetikk og teknologi. Først introdusert i slutten av 1930-tallet, er dette spesielt robuste og komfortable metallarmbåndet med sine brede, flate tredelte koblinger det mest universelle armbåndet i Oyster-samlingen. For Oyster Perpetual modeller er Oyster armbånd utstyrt med en Oysterclasp.

3130 BEVEGELSE
Modellegenskaper
Denne modellen er utstyrt med kaliber 3130, en selvviklet mekanisk bevegelse som er utviklet og produsert av Rolex. Som alle Rolex evigvarende bevegelser, er 3130 et sertifisert sveitsisk kronometer, en betegnelse som er reservert for høy presisjonsklokker som har bestått testene for sveitsiske offisielle testresultater for kretskort. Den er utstyrt med Parachrom hårspring, som gir større motstand mot støt og temperaturvariasjoner. Arkitekturen, som er felles med alle oysterklokkebevegelser, gjør den enkeltstående pålitelig.

Arkitekturen, som er felles med alle oysterklokkebevegelser, gjør den enkeltstående pålitelig.
Arkitekturen, som er felles med alle oysterklokkebevegelser, gjør den enkeltstående pålitelig.

PRØVD OG TESTET
Modellegenskaper
Få bedrifter har blitt så konsekvent identifisert med jakten på excellence, søken etter det absolutte, oppdagelsen av originale tilnærminger og innovative løsninger. Rolex klokker har vist seg fra starten i de mest ekstreme forholdene som kan tenkes – fra dybden av de dypeste havene til toppene i de høyeste fjellene, i luften og på racerbanen. Og for å sikre at alle Rolex klokker kan leve opp til disse høye forventningene, blir alle testet til ekstremer før det er lov å forlate Rolex-siden.

Rolex eid av Dwight D. Eisenhower Auksjonert 17. og 18. september

RR Auksjoner forbereder seg på å gjennomføre en auksjon av sjeldne og historiske presidentminner og pyntegjenstander, gjemt inn i lot # 177, er en av Grand Daddies av alle Rolex Oyster klokker. Det solide gule gullet Rolex Datejust slitt av Dwight D. Eisenhower, Supreme Allied Commander og 34. president i USA er oppe! Få budgivelsene dine klar for din sjanse til å eie et stykke horo-historie.

Få budgivelsene dine klar for din sjanse til å eie et stykke horo-historie.
Få budgivelsene dine klar for din sjanse til å eie et stykke horo-historie. 

Rolex-markedsføringsmateriale på slutten av 50-tallet pleide å utgjøre linjen: «Menn som styrer historiens historie, bærer Rolex-klokker.» Rolex 6305 kommer opp for auksjon denne måneden i Boston, MA er en indikasjon på vekten som erklæringen bærer. Klokka var eid og slitt av Dwight David Eisenhower. Hans dokumenterte bruk av stykket i løpet av hans to betingelser som president i USA sementerte sin status som en av de viktigste Rolex klokka noensinne og forhøyet profilen til Rolex klokke fra sportsvaktmaker til prestisjemerke.

Rolex klokka noensinne og forhøyet profilen til Rolex klokke fra sportsvaktmaker til prestisjemerke.
Rolex klokka noensinne og forhøyet profilen til Rolex klokke fra sportsvaktmaker til prestisjemerke.

I 1951 presenterte Rolex Dwight D. Eisenhower et solidt gull Datejust ref. 6305 for å feire den allierte seieren i andre verdenskrig. I en uvanlig åpenbar bevegelse for Rolex, er Ike’s klokke rapportert å ha 150.000.kr. Kronometer-karakterbevegelsen sertifisert av Genèves merkevare. Andre lignende minnesmerker ble presentert for sveitsiske General Guisan, Winston Churchill og amerikansk general Matthew Ridgway. Denne klokken er sikkert en del av en eksklusiv delmengde eller Rolexs produksjonshistorie.

Denne klokken er sikkert en del av en eksklusiv delmengde eller Rolexs produksjonshistorie.
Denne klokken er sikkert en del av en eksklusiv delmengde eller Rolexs produksjonshistorie.

Eisenhower hadde saken tilbake av klokken gravert med hans initialer «DDE», datoen for hans installasjon som øverste kommandant for de allierte styrker og de fem stjernene som betegner hans rang. Han likte klokken så mye han hadde sitt portrett tatt for LIFE Magazine og flere andre store publikasjoner som hadde på seg noe påfallende. Han fortsatte å ha på seg uret fra 1953 til 1961 som president for Amerikas forente stater. Eisenhower ga vakten til hans (nesten) karriere lange personlige betjent, hvis familie senere solgte brikken til sin nåværende eier, en fremtredende samler av amerikanske presidentminnesmerker.

Den virkelige sjarmen til Eisenhowers Rolex synes å være den effekten den hadde på cachen av merkevaren. En rask analyse av Rolexs annonser før Eisenhowers spontane publisitet for selskapet fokuserte på Rolexs tekniske side: nøyaktighet, vannmotstand, holdbarhet … etc. Så i 1957 ble det merket for movers og shakers i verdenspolitikken.

ROLEX DAYTONA klokker med svart ceramlc bezel

Det er på tide at stål Rolex Daytona fikk en oppgradering, siden det har vært omtrent seksten år siden vi har sett det oppdatert. Ventetiden er over med den nye-til-Baselworld-2016 Rolex Cosmograph Daytona referansen 116500LN i 904L stål. Den bruker en ny monobloc Cerachrom bezel i svart keramikk med en oppdatert tahcymeter design, shedding den eldre gravert metall bezel. Den har fortsatt kaliber 4130 bevegelsen, men er nå testet av Rolex til + 2 / -2 sekunder per dag nøyaktighet, noe som er super imponerende for en masseprodusert kronograf. Denne klassifiseringen betyr at den nye Rolex Daytona også sporter Rolex Superlative Chronometer Certification, som du kan lese alt om her. Et nytt estetisk valg jeg elsker, er den svarte, snegne underhjulet på den hvite tallerkenmodellen, mens den andre tilgjengelige versjonen i svart skive har grå snegle underveis. La oss nå få tak i denne nye Rolex Cosmograph Daytona og se hva den har å tilby i person …

Vanntett til 100 meter, er Rolex Cosmograph Daytonas mellomstasjon laget av en solid blokk av 904L stål.
Vanntett til 100 meter, er Rolex Cosmograph Daytonas mellomstasjon laget av en solid blokk av 904L stål.

Den førnevnte monobloc Cerachrom brukt i beslaget er et materiale utviklet av Rolex, og erstatter den graverte metallkarmen på den utgående Rolex Cosmograph Daytona. Det hører til fortiden med 1965 Rolex Cosmograph Daytona som hadde en plexiglas svart bezel, men det er på tide at Rolex Cosmograph Daytona slutter seg til søsken som Rolex Submariner og Rolex GMT-Master II for å få keramisk bezelbehandling. Cerachrom er utrolig ripebestandig på grunn av hardheten, og på den måten vil den svarte ringen ikke falle på grunn av UV-strålingens effekter.

Rolex har også gjort en innsats for å bevare lesbarheten på beslaget gjennom en prosess de utviklet som innebærer å støpe utgraderingene inn i keramikken før den oppvarmes til 1500 grader celsius. Etter dette er det belagt med et tynt lag platina ved hjelp av en PVD-prosess. Hva denne prosessen gjør er å skape et nivå av definisjon i takt med kontrast av platina og svart keramikk.

Den polerte senterforbindelsen, satin-ferdige ytre koblinger med polerte kanter er ganske nær perfekt.
Den polerte senterforbindelsen, satin-ferdige ytre koblinger med polerte kanter er ganske nær perfekt.

Tachymeter skalaen har dessuten blitt oppdatert, så nå følger den avrundet form av tallerkenen – tallene var «horisontale» på den forrige versjonen. Et siste punkt om bezel før du går videre er at det er et enkelt stykke som holder krystallet på plass på midtre saken, noe som bidrar til vanntetting.

Som tidligere nevnt er det automatiske kaliber 4130 fortsatt motoren som driver Rolex Cosmograph Daytona. Bevegelsen som tidligere har skapt COSC Chronometer Certified, er imidlertid også Rolex Superlative Chronometer Certified. For rekorden er Rolex ikke planlagt å forlate COSC, da de vil beholde det som en ekstern, uavhengig sertifisering. Deres interne sertifisering krever imidlertid 2 / + 2 sekunders nøyaktighetsgrad, som blir brukt på alle nye Rolex-klokker.

Tilbake til kaliber 4130, da Rolex designet det, konsentrert de seg om å redusere antall komponenter i kronografifunksjonen, noe som bidro til å øke påliteligheten. Kronografen aktiveres og tilbakestilles ved hjelp av skruetrykkene, som vil samhandle med bevegelseskolonnehjulet og vertikale koblingsmekanismer – som bidrar til en presis og umiddelbar start. Kronografen er nøyaktig innen 1 / 8th av et sekund, hvis du trenger den typen nøyaktighet. Interessant, mellom sekunders markører på hjulet har vi fortsatt 4 hakk, så du kan ikke virkelig lese den 1 / 8nde nøyaktigheten.

Den kjente kronen ser tidløs ut, men er også utstyrt med Triplock trippel vanntett system. Det kommer til å skru ned sammen med chronograph pushers flanking det på hver side av kronen vakt.
Den kjente kronen ser tidløs ut, men er også utstyrt med Triplock trippel vanntett system. Det kommer til å skru ned sammen med chronograph pushers flanking det på hver side av kronen vakt.

Kaliber 4130s oscillator har et Rolex patentert blått parakrom hårspring laget i en proprietær legering. Parachrom hårspringen er motstandsdyktig overfor magnetfelter, slik at den kan tilby stabilitet i situasjoner som også inkluderer temperaturvariasjoner og støt, der det kan forbli opptil 10 ganger mer presis enn et tradisjonelt hårspring. Den automatiske bevegelsen opererer på 28.800 vph (4 Hz) og gir et strømreserv på 72 timer, som vi normalt vil si er mer enn god hvis du vil ta det av for en helg eller til og med en lang helg … Men vi don « Jeg tror du blir sliten av en helt ny Rolex Cosmograph Daytona som snart.

Rolex CELLINI Date klokker

I 2014, tre Rolex klokker Cellini kjole, kan vi si at Rolex Cellini Dato modellen kan være den vakreste. Of course, til Rolex Cellini tid (vis eneste gangen) ren og enkel, lett å plukke, men Cellini Dual Tid tilbyr en god tur for de som liker å se på bagasje er installert i en smoking, men den nye Rolex Cellini Dato blandet guilloche maskin Gravert dial estetisk, med nytte av dato indikator.

Faktisk har Rolex, med tre forskjellige Rolex Cellini-modeller, hver for seg materialer og dialfargene, gitt totalt 12 nye Cellini-modeller for 2014.
Faktisk har Rolex, med tre forskjellige Rolex Cellini-modeller, hver for seg materialer og dialfargene, gitt totalt 12 nye Cellini-modeller for 2014.

Jeg husker ikke sist gang Rolex viste datoen på talltastaturet og platen i vinduet. Faktisk oppfant Rolex konseptet med Datejusts originale datavindue. Hvis du foretrekker formell kjole litt mer komplisert, og likevel være nyttig for deg å vite datoen, da arbeidsmarkedet Shiqiebini datoen er et meget attraktivt produkt. Datooppringning bidrar videre til å øke karakteren, ellers vil det bare være et trefaset ansikt. Denne ekstra informasjonen gjør denne ringen til et dypere «klokkeområde», noe som gjør den egnet for de som ønsker å få tak i Rolex Celeini, i stedet for deres eneste klokke, men som et supplement til mange høykvalitets klokker. .

Rolex nye 39 mm brede Cellini-veske kombinerer elementer av den klassiske urlinjen med det populære Oyster-saken. I tilfelle av 50 meter vanntett, er Cellini ikke en østers, men størrelsen er mindre. Men det har en svært tynn ramme versjon av bølge østers, for Rolex serien legger en annen følelse Rolex DNA.

Basen Cellini Time klokke har en enklere lakkert oppringing. Hvert av dialfargene er tilgjengelig med enten 18 k hvitt eller Everose gull (en spesiell 18 k rose gulllegering som Rolex lager), noe som legger til et godt utvalg og nivå av forbrukervalg.
Basen Cellini Time klokke har en enklere lakkert oppringing. Hvert av dialfargene er tilgjengelig med enten 18 k hvitt eller Everose gull (en spesiell 18 k rose gulllegering som Rolex lager), noe som legger til et godt utvalg og nivå av forbrukervalg.

39 mm bred, tror jeg Cellini saken på en tilfredsstillende måte kombinerer eleganse og modernitet, verken for stor eller for liten. I motsetning til de bredere lugs på de fleste Oyster Professional klokker (som Submariner), er lugs på Cellini-saken mer slanke, noe som gjør håndleddet mer kompakt. Det føles som for noen år siden, kommer nesten alle Rolex klokker fra metall armbånd. Nå, med virkninger som Rolex Cereni, innser vi at vi er mer fokusert på å legge skulderremmer til Rolex slitasjeopplevelse.

Når det er sagt, kan jeg ikke unngå å spørre om armbåndet kan se ut som det var designet for den nye Cellini-serien. Imidlertid er skulderrem veldig vakker, trykt med Rolex signatur (og Crown), laget av svart eller brun krokodille.

Off-center date dial gir et nytt utseende for merkevaren, og legger til en ny måte å fortelle datoen, selv om det ikke er strengt så praktisk som et digitalt datafinus.
Off-center date dial gir et nytt utseende for merkevaren, og legger til en ny måte å fortelle datoen, selv om det ikke er strengt så praktisk som et digitalt datafinus.

På samme måte som dag / dag (i motsetning til Datejust), vil Rolex Cellini-serien være utelukkende tilgjengelig i edle metaller. Disse er ikke nå jeweled klokker, men en av de tynneste konfigurasjonene av Rolex klokker. Til tross for dette har de fortsatt en selvtillit laget Rolex automatisk mekanisk bevegelse.

Rolex YACHT-MASTER 116655 & 268655 EVEROSE Golden Ceramic Watch

2015 Rolex ny sportsklokke er en interessant versjon av Rolex Master Rolex-mesterverket. Klokken bruker 18k Everose gullsaken, og Cerachrom svart keramisk bezel passer til det nye klokkebåndet Rolex kalles Oysterflex. The 2015 yacht masters er faktisk to klokker, hver med en liten, men viktig forskjell. Den første er 40mm bred yacht master 116655, men du bør også vite den interessante 268655 versjonen av 37mm bred yacht master. aBlogtoWatch lanserte 2015 Rolex Yacht Master 116655 fra Everrose Gold and Ceramics.

Binnen de 37 mm brede Rolex Yacht-Master is de Rolex caliber 2236 die we hier debuteerden tijdens Baselworld 2014.
Binnen de 37 mm brede Rolex Yacht-Master is de Rolex caliber 2236 die we hier debuteerden tijdens Baselworld 2014.

Selv om klokken er gull (det betyr at det er dyrt), er det fortsatt en god sportsklokke. Selv om mange tror at den ekte Rolex sportsklokken har et stålveske, men dyrebare metallsporter som et livsstilsprodukt har et fremvoksende marked. I hvert fall i Rolex, vet du det har også mye holdbarhet og ideen bak den. Jeg vil gjerne vite hva folk tenker på sportutstyret til Rolex Yacht Master i 2015, selv om det er mer enn dobbelt prisen på Steel Rolex Submariner.

Yacht Master har alltid vært et interessant sted i Rolex Sports Watch-serien. Når du debuterer, sammenlignet med den mer praktiske Submariner eller GMT-Master, er målet å bli en høyere livsstilstype sportsvakt. Yacht Master har aldri tenkt å bli en profesjonell dykkerklokke eller pilotens ting. Hvis det er noe, er det en klokke for de som kjører eller eier en yacht. Dette betyr at deres liv har en viss grad av aktivitet og trenger litt vanntetting, men stilen og statusen er også de samme. Så hva betyr dette for de helt nye Rolex yachtmestere? Likevel lever de fortsatt i den moderne generasjonen av Rolex yachtmasters.

3135 er den samme bevegelsen du finner i noen andre Rolex klokker - nemlig Rolex Submariner Date-klokken.
3135 er den samme bevegelsen du finner i noen andre Rolex klokker – nemlig Rolex Submariner Date-klokken.

I den første utstillingen av Rolex Yacht Master 116655 angav jeg mer eller mindre de tekniske detaljer som Rolex presenterte i 2015. Nå, etter noen praktiske operasjoner med den nye Rolex Master, forklarte jeg Rolex. Etter det fulle innholdet i dette nye klokken, fyller du inn noen detaljer og andre innsikt.

For personlig erfaring er Rolex Yacht Master 116655 også kjekk, om ikke stilig, sammenlignet med utskriftsbilder av British Rolex (vanligvis perfekt). Jeg har alltid vært en fan av blandet gull og svart – hvis du ser etter det, kan du finne det fra andre Rolex-modeller fra tid til annen. Umiddelbart tenkt på Rooles ubåt med to-farger (gullfarget) og et svart urskive. Den 18k Everose Gold Rolex Yacht Master (ROLEXs egen unike rosa gulllegering, som ikke forsvinner over tid) er blandet med svart keramikk, visuelt vil det gjøre noe interessant og er svært forskjellig fra Rolex Rolex-klokkerne (Selv om i samme familie) neddykket. Selv om Submariner har en blank, glanset Cerachrom svart keramisk fasade, er elevenserie Cerachrom keramikkramme 116655 Rolex yachtmatt svart og uteksaminert i skala (akkurat som den andre edle metaller Rolex yachtens hovedramme).

Innenfor den 37 mm brede Rolex Yacht-Master er Rolex kaliber 2236 som vi debuterte her under Baselworld 2014.
Innenfor den 37 mm brede Rolex Yacht-Master er Rolex kaliber 2236 som vi debuterte her under Baselworld 2014.

Den matte sorte og tekstur av Rolexs Yacht-Master baffle ekko på skiven – igjen veldig sjelden på den moderne Rolex sportklokken. Dette gjør at det ser kult ut og ser litt klarere og mer aggressivt ut enn den litt skinnende Rolex Oyster sportsklokken vi er vant til. Selvfølgelig, med hendene på 116,655 Rolex Yacht Master og timemarkører merket med 18k Everose gull og polert – dette gir klokken et ekte «Rolex-karakter». Det ser ikke ut som alle tilgjengelige Rolex Oyster sportsklokker – ikke nevnt andre Rolex Yachtmaster klokker. Av denne grunn alene tror jeg at seelskere vil ha en stor interesse for Rolex Master 116655.

ROLEX SUBMARINER 116610LV I grønne klokker

Rolex Submariner Date referanse 116610LV, aka «Hulk», er Rolex Submariner vi alle kjenner og elsker (det er alltid dissenters, jeg forestiller meg), men med en grønn keramisk bezel og grønn urskive. Den befaler en prispremie over den mer tradisjonelle sorten keramiske bezel og matchende svart dial «klassisk» Rolex Submariner 116610LN referansemodell og finnes videre i den interessante pantheonen av grønne Rolex klokker som ofte har blitt utgitt som spesielle jubileumstykker for merkevaren.

Rolex Submariner er blant de mest kopierte klokker i verden.
Rolex Submariner er blant de mest kopierte klokker i verden.

Som det er tilfelle med mange timepieces som jeg til slutt ble svært glad i, var den grønne dialogen Rolex Submariner ikke en klokke, jeg ble umiddelbart enamored med da den ble debutert i 2010. Det var neppe at jeg ikke likte det – spesielt som jeg er ganske sikker på at grønn er min favorittfarge – men heller at jeg var litt ambivalent mot den. Jeg tror at min tenkning på den tiden var at den svarte dialogen Submariner var så god, det ville være vanskelig å overbevise forbrukerne om å bli grønn i stedet for svart, eller å be dem om å ponere opp og kjøpe begge deler. Jeg vil også legge merke til at mens den grønne «Hulk» Rolex Submariner 116610LV ikke er en begrenset utgave, er det ikke typen klokke som Rolex vil gjøre for alltid. Dens popularitet har holdt den i produksjon, men Rolex kunne stille stille å gjøre det når som helst uten varsel eller grunn.

Gjennom årene har jeg beundret den grønne submarineren fra fjernt å se det på medmennesker, kjendiser, og til og med høre noen mennesker kritisere det. Noen som har smaken jeg beundrer, kalte det til og med «uncool.» På den tiden hadde personen på seg en Rolex (en vintage Daytona på en bomullsstropp), slik at de ikke var akkurat fiendtlige mot merkevaren. Jeg tror at deres tankegang var at de hadde den grønne dialogen Rolex Submariner 116610LV som syntes at noen var «prøver for hardt.» Prøver for hardt til hva? Vel, kanskje stå ut eller være unikt.

Skjønnheten i den grønne Submariner er at den ikke er så stilig allsidig som den svarte modellen.
Skjønnheten i den grønne Submariner er at den ikke er så stilig allsidig som den svarte modellen.

Jeg er enig i at hvis det er grunnen til at du kjøper denne klokken, eller noe klokka for den saks skyld, så er det ikke kult. Jeg er imidlertid uenig om at den grønne Rolex Submariner 116610LV ikke er en kul klokke – det er bare avhengig av hvordan du bruker den. Først av alt, grønn er åpenbart en nøkkelfarge for Rolex, gitt at det er varemerkets primære varemerke fargetone. Det jeg liker er imidlertid at Rolex liker å spille med forskjellige nyanser av grønt. Det betyr at de forskjellige grønne Rolex klokka der ute, fra Daytona klokker til presidenter, har forskjellige nyanser og slutt på grønt. Jeg tror personlig at hvis jeg var tilstrekkelig finansiert, vil jeg gjerne ha en samling av så mange forskjellige grønne dialerte Rolex klokker som jeg kunne få hendene på.

En annen begrunnelse for meg ved å legge den grønne Rolex Submariner 116610LV Date til min samling er at jeg allerede hadde et annet lignende moderne Rolex Submariner ur i svart. Dette var imidlertid ikke Submariner Date, men heller Rolex Submariner «No Date» referanse 114060 som har en vakker symmetrisk dreiebenk. Dermed hadde jeg ikke Rolex Submariner Date i min samling, så det var ikke så overflødig å legge til den grønne Rolex Submariner 116610LV.

Det betyr at mens den grønne fargen ikke virker overalt (som med en smoking), når det virker, ser det ut som det er utrolig.
Det betyr at mens den grønne fargen ikke virker overalt (som med en smoking), når det virker, ser det ut som det er utrolig.

Dette er egentlig ikke på tide for meg å se igjen på Rolex Submariner-klokka generelt. Vi har gjort det en rekke ganger i nyttige artikler som jeg vil påpeke til deg, for eksempel Rolex Submariner 114060 jeg tidligere nevnte, og en samlet gjennomgang av Rolex Submariner 116610 her. Vi sammenlignet også Rolex Submariner til Tudor Heritage Black Bay se her. Akkurat nå vil jeg fokusere på denne grønne bezel og ringe Rolex Submariner 116610LV referansemodell og hva er viktig å si om det spesielt.